Handelsbetingelser og persondatapolitik hos Zig'is dessertcafé

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Zig’is dessertcafé

Silkeborgvej 226

8230 Åbyhøj

CVR nr.: Refusion Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Telefon: 31 44 26 50

E-mail: kontakt@zigisdessertcafe.dk

Betaling

Zig’is dessertcafé modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil ske ved modtagelse af ordre. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Levering

På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke levering af bestillinger, udover ved leje af isbar indenfor Aarhus-området (mod betaling).

Reklamationsret

Da vi sælger fødevare og/eller varer, der er tiltænkt at være væk/nedslidt indenfor 2 år efter købstidspunktet, er der ingen reklamationsret.

Hvis en vare er beskadiget på dagen for afhentning, skal du hurtigst muligt kontakte os, så erstatte varen. Dette skal gøre for dagen for afhentning. Fragt af varen efter afhentning er caféen ikke ansvarlig for, og reklamationsretten frafalder derved ved skader der måtte forekomme efter afhentningen.

Refusion

Hvis der er lavet en aftale om refusion, bedes du sende en mail til kontakt@zigisdessertcafe.dk. Medsend bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshoppen og caféen, der ikke er frisklavede fødevare. Ved køb af langtidsholdbare fødevare, (så som alkohol, sirupper, delikatesser og lignende) gives der 14 dages fuld returret, såfremt varen fremstår i samme stand som ved købet, og ikke er blevet åbnet. Kvittering eller ordrebekræftelse skal medbringes ved fremmøde i caféen.

Ved køb af fødevare så som is, bagværk, leje af isbarer, islagkager, jule- og nytårsdesserter og lignende frafalder fortrydelsesretten. Skulle varen mod al forventning ikke leve op til forventningerne, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på enten kontakt@zigisdessertcafe.dk eller telefon: 31 44 26 50.

Perioden regnes fra den dag du afhenter/modtager ordren.

Eventuelle returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os hurtigst muligt og senest 14 dage efter købet. Meddelelsen skal gives enten i caféen eller pr. mail på kontakt@zigisdessertcafe.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, samt begrundelse. 

Tilbagebetaling

Såfremt du fortryder dit køb af langtidsholdbare fødevare, samt returnerer det til os indenfor 14 dage, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Alkohol

Iflg. Dansk lovgivning skal personener være minium 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år.

Vi forbeholder os ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Zig’is dessertcafé. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare din persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop. 

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadressen), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Zig’is dessertcafe indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører køb af vores produkter
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.zigisdessertcafe.dk/ er Ziggie Madsen, Silkeborgvej 226, 8230 Åbyhøj.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Nr du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gennem kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregiver til Nets, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 år efter du har modtaget din vare eller ydelse. 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot og Google Reviews.

Vi har vores hjemmeside hos WordPress.com og betalingssystem hos Nets, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i WordPress.coms datacentre.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at kunne levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine oplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver til skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få ændret dine persondata
  • At få slettet persondata.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af din data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til kontakt@zigisdessertcafe.dk