Lakridsen
kr.350.00
En støbt skal bestående af Callebauts smukke karamel-chokolade, som passer fantastisk godt til de tre lakridssammensætninger i denne islagkage. Øverst, lige under chokolade-skallen er der lagt et lag af flydende intens lakrids marmorering. Dernæst er der lagt et lag af vores populære lakrids gelato, med intens smag af lakridsrod. I bunden er der et lag af den helt sorte salmiak lakrids gelato med små salmiak perler.
Alle vores islagkager tager ‘islagkager’ til nye højder med deres nyfortolkning i en chokoladeskal, hvori vi støber vores hjemmelavede gelato.
Islagkagen kommer i to størrelser; 6 personer og 10 personer.
Allergener: Mælkeprodukter, soja, nødder
Tø-tid: Islagkagen udleveres med en temperatur på -20 grader. Anbefales at tages ud af fryseren en time før servering, stadig opbevaret i den lukkede termokasse, indtil den skal serveres. Islagkagen er placeret på en fin guldbund, som kan bruges til servering.