Spring til indhold

Luksus til én – diamanten

kr.80.00

Vores ene bud, ud af to, på en lækker nytårsdessert til én person.

Gelato desserten består af en mørk skal af Callebaut chokolade, med diamantform hvori vi har støbt et lag af hvid chokolade gelato, et syrligt lag passionsmarmorering, samt et lag af vores skønne mandel gelato. Hele herligheden placeres på en hjemmelavet kransebund. Her får du altså muligheden for at inkludere traditionen om kransekage, i desserten.

Serveringsforslag: Tilføj en halv passionsfrugt og lidt mandelsplitter, fordelt rundt på tallerkenen. Eller keep it simple og server den som den er.

Allergener: Mælkeprodukter, soja, gluten, nødder

Tø-tid: Isdesserten udleveres med en temperatur på -20 grader. Anbefales at tages ud af fryseren 15 min. før servering, stadig opbevaret i den lukkede termokasse, indtil servering. Isdesserten er placeret på en fin guldbund, som kan bruges til servering.