Spring til indhold

Luksus til én

kr.65.00

Vores ene bud, ud af to, på en lækker nytårsdessert til én person.

Gelato desserten består af en mørk skal af Callebaut chokolade, hvori vi har støbt et lag pistacie gelato, en midte af knasende `Ferrero Rocher´creme og afslutningsvis en syrlig hindbær sorbet. Pyntet med årets nye tal `25´ i en sprød hvid Callebaut chokolade.

Serveringsforslag: Tilføj lidt friske hindbær, drys med hakkede pistacienødder og evt. lidt gulddrys. Eller keep it simple og server den som den er.

Allergener: Mælkeprodukter, soja, gluten, nødder

Tø-tid: Isdesserten udleveres med en temperatur på -20 grader. Anbefales at tages ud af fryseren 15 min. før servering, stadig opbevaret i den lukkede termokasse, indtil servering. Isdesserten er placeret på en fin guldbund, som kan bruges til servering.